HTML

Csodás kis életem újabb szuper kalandja :)

Felfedezni, átélni, megérteni, másképp látni, mosolyogni, ismerkedni, tanulni, fejlődni, pihenni, beszélgetni, dolgozni, úszni, megnézni, átlátni, élni... :)

Friss topikok

2012.08.13. 21:09 'Or

A Nuran

Nuran-nak hívják azt a hotelt, ahol végülis a szolgálati lakásunkat kapjuk az első hónapban (arról voltak képek még a régebbi bejegyzésben). Egy nagyon kellemes szálloda, és nagyon kedvesek a recepciósok.

És ha már itt tartunk, akkor ugye Viki miért is ne ismerkedne meg a recisekkel... :) Van két kedvencem, Sindy - egy indonéz lány, és Shijad (ejtsd Szhidzsád) egy indiai fiú. 

Nagyon kedvesek, örülnek, ha szólsz hozzájuk, ha leállsz velük beszélgetni, mindig kedvesek (ok, tudom, hogy ez a feladatuk, de van 2 másik olyan mufurc recepciós, hogy csak na), szóval jó "hazamenni". :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://aventure-extraordinare.blog.hu/api/trackback/id/tr394710860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása